Header

Voor al uw
feesten en partijen

Header
Header
Header
Header
Header
Header
Header

Condoleances

Restaurant - Zaal 't Putje is gelegen in Oss aan een bosrijke omgeving. Wij beschikken over een restaurant, ruim terras en vier zalen. Daardoor zijn wij toegankelijk voor grote en kleinere gezelschappen van 25 personen tot 300 personen. Door een ruime parkeerplaats is er altijd voldoende parkeer gelegenheid.

Wij bieden voor condoleances diverse mogelijkheden. Omdat wij iedere gelegenheid een persoonlijke uitstraling willen geven zijn uw eigen wensen in overleg natuurlijk ook altijd mogelijk. Wij zorgen er graag voor om deze emotionele dag tot een goed einde te brengen. Daarom doen wij ons uiterste best om uw samenzijn na een afscheid zo persoonlijk mogelijk te houden. Wij voorzien u graag van advies en staan altijd voor u klaar.

Wij maken voor u graag een passend samenzijn na het afscheid op maat. Dit is al mogelijk vanaf €12,50 pp

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 0412-622821 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Festen & Partijen 't Putje Oss

Feesten & Partijen

Wij zijn voorzien van drie zalen, een restaurant en groot terras voor 15 tot 300 personen waar alles mogelijk is.

Lees verder

Condoleances

Condoleances

Na de uitvaart samen zijn en herinneringen ophalen, onze zaal biedt hiervoor een sfeervolle ambiance.

Lees verder

Restaurant 't Putje Oss

Restaurant

Het restaurant heeft 60 zitplaatsen en is voorzien van zeer comfortabele stoelen. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op de natuur waar u romantisch kunt dineren.

Lees verder

Vergaderingen ´t Putje Oss

Vergaderingen

Unieke vergaderlocatie in Oss aan een bosrijke omgeving vlak bij de A50. Wij beschikken over een restaurant, ruim terras en drie zalen. Met mogelijkheden tot 300 personen en ruime parkeergelegenheid.

Lees verder